Afd. C huldiging en prijsuitreiking 1981

Afd. C : Kampioenenhuldiging en prijsuitreiking

Zaterdag 17 oktober, dit keer konden we in Dordrecht blijven, want de kampioenenhuldiging werd als vanouds gehouden in het DC en VB gebouw, het was dus als het ware een thuiswedstrijd voor ons.
Om 8 uur gaat de avond officieel van start, maar reeds om kwart voor zeven is het zo druk dat je voor een stoel echt moest gaan zoeken, hiermee is volgens mij het beste bewijs geleverd hoe de Afdeling haar kampioenen huldigt.
Deze avond is ieder jaar opnieuw een spektakelstuk van het begin tot het einde. De prijzenschat die de Afdeling ieder jaar laat vervliegen is ongekend, want ze presteert het toch maar om ieder jaar een auto te vervliegen. Dit is dan nog maar het topje van de ijsberg, zo werden er kleuren T.V.'s, fietsen, frituurpannen, enz. enz. uitgereikt. Ik ga niet allemaal beschrijven wat er op deze avond te doen is geweest, maar hou het dit keer eens kort en breng u alleen de lijst van kampioenen van dit jaar:
Generaal Kampioen
1.  J.K. Ouwerkerk, Lekkerkerk (een zuivere Hattrick)
2.  De Combinatie, Zwijndrecht
3.  C. Dubbeld, Middelharnis